Trädgårdsarbeten är ingenting för en advokat

Man tycker att jag som advokat borde kunna ha tillräckligt med planeringsförmåga för att hinna med att ta hand om min trädgård på egen hand. Att jag borde kunna skriva in trädgårdsarbeten i Askim i mitt dagsschema och sen hinna med att göra det, men det gör jag inte. Och nej, jag har inte heller något dagsschema även om det nog skulle behövas.

Genom att ha en lista över saker att göra så blir det så mycket lättare. Det kan bli mer komplicerat också och betydligt mer omfattande, genom att man bland annat vänder sig till Servicepool i Göteborg. De erbjuder tjänster inom trädgårdsarbeten i Askim och området här omkring. Måste verkligen säga att jag tycker att de är bra på det de gör och allting går så mycket snabbare när de gör det åt mig.

Vissa trädgårdsarbeten behöver jag nog göra själv också men det mesta går enkelt att göra på eget bevåg och det är skönt att kunna lägga upp det så. Att faktiskt inte behöva lägga tid på att bara stå och fundera utan faktiskt få fram lite resultat också.

Jag har inga vidare gröna fingrar och är väldigt mycket mer av en teoretiker än en praktiker och det är även därför som jag jobbar som advokat. För att jag kommer ihåg väldigt mycket av sådana där faktasaker men är inte så bra med händerna. Därför låter jag de från Servicepool i Göteborg i Askim sköta trädgårdsarbetet åt mig, med plantering och ogräsrensning och gräsklippning och hittills har det fungerat väldigt bra.