Renoveringar, inte juridik

Nu blir det ytterligare ett inlägg här på bloggen inte direkt har någonting med juridik att göra. Hoppas ni inte blir alldeles för trötta på mig nu men för tillfället är jag väldigt insnöad i det här med renovering och vill gärna skriva om det. Så blir lite mer om renoveringar vi gör här hemma så får ni höra med om juridik imorgon istället, eller kanske ikväll, får se när andan faller på.

Av alla dessa olika firmor som finns så tycker jag att det går att få hjälp från ganska många olika ändå. Ofta kan man få hjälp med antingen hela renoveringar eller delar och det hela beror väl ganska mycket på vad man själv väljer och föredrar. Om man tycker att det är helt okej att göra saker själv eller om man gärna vill få hjälp av andra också.

Det finns gott om firmor att vända sig till, det vet jag, men vi hade över snickare från Emil & Kalle bygg AB för vår renovering nu. Vi hade faktiskt över snickare från Emil & Kalle bygg AB sist när vi skulle renovera här hemma också, tycker att de är bra och så har de bra priser också. Finns helt enkelt bara fördelar med dem. Och det har blivit väldigt bra resultat av varje renovering som de har gjort åt oss här hemma åtminstone och det är det enda jag kan gå på.

Mina kära föräldrar skulle börja med att renovera hemma nu också, de bor också i Alingsås, och jag gav dem direkt numret till Emil & Kalle bygg AB och sa åt dem att ringa dem och ta hjälp av just deras snickare.