Min första skönhetsbehandling på Friends Beauty

Nu blir ni antagligen väldigt trötta på mig men ja nu skriver jag ytterligare ett inlägg om något annat än själva juridiken. Den här gången handlar det om skönhetsbehandlingar och besök på en skönhetssalong. Inte vilken skönhetssalong som helst, utan nämligen på Friends Beauty. Har varit sugen på att gå och besöka dem väldigt länge nu och får äntligen tummen ur att göra det. Och tanken är som sagt att jag ska gå till skönhetssalongen och prata med dem. Se om jag kan få några vettiga svar från dem eller om det hela bara kommer att bli väldigt förvirrande.

Friends Beauty är en skönhetssalong som jag hört ganska mycket bra om tidigare och det kändes som att det nog kunde vara ett smart val att se till att gå till den skönhetssalongen och att via dem få lite råd och hjälp kring vilka sorters produkter och hudvårdsrutiner överlag som skulle kunna fungera bäst för just min hud. Och hoppas på att jag ska kunna gå dit och ta del av en ansiktsbehandling och på så sätt få det resultat som jag vill. Kanske handlar det inte bara om det utan om lite annat också men jag tycker ändå att jag kan få ut lite mer av det än av andra saker.

Det är inte alltid så enkelt när det kommer till skönhetsbehandlingar och vad det innebär men man kan ändå få viss bild av det och få testa på huruvida man känner att det är något som passar en själv eller inte. Och jag tycker att ansiktsbehandlingen som jag fick på Friends Beautys skönhetssalong var väldigt bra, så kommer nog faktiskt att gå tillbaka dit någon gång igen.