Kanske borde gå till min frisör lite oftare

Advokat är ett sånt där yrke där det är ganska viktigt att man faktiskt tänker på hur man ser ut. Att man är presentabel och lite uppklädd för att inge en känsla av professionalism. Det gäller även för personer som jobbar inom bankärenden och försäkringar och annat sådant. Jag skulle nog tycka om själva arbetet men jag skulle inte orka vara så noggrann med mitt utseende hela tiden. Att behöva gå till min frisör på Plejset för att få håret klippt varannan månad istället för en gång om året. Att tänka på att minska mig varje dag för att inse se sådär rödflammig ut.

Jag jobbar som förskolelärare nu och då behöver jag verkligen inte tänka så mycket på hur jag klär mig. Då är det viktiga snarare att jag har på mig oömma kläder än att de ska se bra ut. Brukar gå och klippa mig ungefär en gång om året hos min vanliga frisörPlejset och då är det ingen direkt frisyr. Jag klipper mig bara för att bli av med de kluvna hårtopparna och de är faktiskt väldigt sköna att bli av med. Så blir inte håret så väldigt fluffigt heller utan det går faktiskt att platta till det och se till att det håller sig snyggt.

Förutom att jobba som advokat och att jag inte kommer att göra det så kanske jag ändå borde se till att gå till en frisör lite oftare. För mitt hår är väl lite för slitet egentligen, trots att det inte spelar någon roll så är det kul att bry sig om och ta hand om sitt utseende lite. Det är faktiskt bra att göra det och tänka efter lite. Så ska nog faktiskt se till att gå till Plejset lite oftare, åtminstone två gånger om året till min frisör för att få håret klippt, stylat och fixat.