Aldrig sett så rena kontor som de hade på advokatbyrån

Var på en advokatbyrå här om veckan, vi behöver inte gå in på varför jag var där för det är inte viktigt och inte heller det jag tänkte ta upp, utan snarare hur rent och fräscht de hade det där hemma. Hur noga de hade varit med sin kontorsstädning och att det verkligen var tydligt att de tänkte igenom allting väldigt noggrant för att göra rent precis allting utan att missa något. Det var imponerade på samma gång som det nästan var lite skrämmande. Att man kan städa så bra, jag menar när jag själv städar så missar jag alltid något som jag märker först i efterhand och då inte orkar göra någonting åt.

Sökte lite på det sen efteråt och fick sen veta att de inte gör sin kontorsstädning själva utan att det är de på Flitiga Fruars Städservice som gör det åt dem. Så självklart var jag tvungen att gå vidare och läsa på lite mer om Flitiga Fruars Städservice då också. För det var ju väldigt imponerade med en städfirma som är så noggrann och som verkligen håller det de lovar. De lovar skinande rena resultat av sin kontorsstädning och det var precis det resultat som det var av städningen på advokatbyrån. Vet inte om de erbjuder städning för privata hem också, kanske borde kolla upp det, för känns så väldigt lockande att anlita dem.